BLOG | Musthaves voor premature baby's!

Artikel 1 van 1

BLOG| Musthaves voor premature baby's!

Jouw liefste, mooiste baby, prematuur of dysmatuur geboren? De kans is helaas heel groot dat jullie als ouders, gezin en familie een heftige tijd mee maken met heel veel zorgen. Wanneer jullie nu in deze heftige rollorcoaster of het net voorbij zijn wil ik jullie heel veel kracht wensen. In deze tijd is het belangrijk om op een goede en makkelijke manier aan de juiste producten zoals kleding en accessoires te komen zonder een grote zoektocht en teleurstellingen. In samenwerking met NICU afdeling(en) hebben wij diverse producten ontwikkeld speciaal voor jullie kwetsbare maar sterke baby('s)! 

Wij geven jou graag onze musthave tips

Met stipt op nummer 1 staat de "duo" romper. Wij zijn de eerste die dit speciale model op de markt brengen, we hebben dit model na lang ontwikkelen uitgewerkt tot een definitief model. Wat is er zo uniek aan deze duo romper? De romper is dubbel van materiaal, dit zorgt ervoor dat de romper extra warm is voor de prematuur geboren baby. Dit model is volledig open te leggen, wat het aankleden van jouw baby makkelijk maakt en geen gestoei over het kleine kwetsbare hoofdje. is het mouwtje nog net te lang? Sla deze leuk om en de kleur aan de binnenkant komt leuk en speels zichtbaar! De rompers zijn beschikbaar vanaf maat 40, dit is een gangbare maat vanaf wanneer een prematuur geboren baby kleding kan en mag gaan dragen. Is dit nog te groot, laat het ons weten en wij zullen met spoed een kleinere maat leveren! ( op aanvraag maat 36/38) 



Op nummer 2 plaatsen wij onze omslag doeken van bamboe badstof.  Ik hoor je nu denken omslag doeken waarom een specifieke musthave voor de prematuur baby? Jouw bab('s) zijn veel kleiner geboren, wanneer je ze dan in een "standaard"omslag doek legt lijken ze soms wel te verdwijnen omdat deze zo groot is. Daar hebben wij de oplossing voor! De omslag doeken speciaal op maat gemaakt voor de prematuur geboren baby. De bamboe badstof maakt het omslag doek extra zacht en extra warm. De omslag doeken zijn beschikbaar in Hydrofiel stof en bamboe badstof. We hebben hierin 2 maten S en M.


Op nummer 3 plaatsen wij onze prematuur kleding in het algemeen, we hebben boxpakjes/onesies, broekjes, mutsjes, rompers, duo rompers, duo vestjes, vestjes en shirtjes beschikbaar vanaf maat 40. Alle producten zijn comfortabel, functioneel en vooral heel hip! Alle modellen zijn zelf ontwikkeld en uitgewerkt, stoer, lief voor elke prematuur of dsymatuur een passend setje. Binnen de collecties is er veel te kiezen en kan er met veel een mix and match gezocht worden. 

Musthave tips op een rij:
- Duo romper
- Omslag doek bamboe stof ( klein) 
- Prematuur kleding 
- Slaapzakken voor de aller kleinste

Op de BLOG - Musthaves voor prematuur baby's! Rust copyright STYLED2
 

© 2020 - 2024 Styled2 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel